Sivut

sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Motivaationi keppareita kohtaan

Nyt kyllä hieman hävettää, sillä en ole pariin viikkoon saanut postausta julki. Pitääkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja väsätä niitä postauksia. Mutta eiköhän mennä aiheseen.

Kepparimaailmassa on ns. suuria nimiä, jotka lähes kaikki harrastajat tietävät. Itse tiedän joitakin, mutta lähinnä vain nimeltä. On myös pienempiä, vähemmän tunnettuja harrastajia, joista joku ei välttämättä ole kuullutkaan.

Saan tähän blogiin paljon ideoita muista blogeista, joista osa on keppariblogeja ja osa muunlaisia blogeja, ja nyt kerronkin teille, ketkä ovat omia "keppari-idoleitani". Valitettavasti en jaksanut laittaa linkkejä näihin blogeihin, mutta uskon että googlettelemalla löytyy (:



Ensimmäisenä on aivan pakko mainita Iisan tallin Saila. Hänen hevosensa vain ovat niin upeita ilmestyksiä, etten voi käsittää, kuinka ne ovat niin realistisen näköisiä. Sailan hevoset innostavat minuakin kehittämään kädenjälkeäni, ja tällä hetkellä se miellyttää omaa silmääni, vaikka aina voi yrittää parantaa.

Toinen idolini on Ponitalli Celinetten Maria. Olen aivan ihastunut hänen poniensa ulkonäköön! Lisäksi hänellä on upea hyppytyyli esteille. Häneltä olen saanut motivaatiota treenaamiseen esteille ja hyppytyylini kehittämiseen. Omasta mielestä hyppytyylini on lähtenyt muovautumaan parempaan suuntaan nyt alkuvuoden aikana. Haaveenani olisi ehkä joskus päästä Marian estevalmennukseen, mistä saisin vinkkejä omaan ratsastukseeni. Saa nähdä toteutuuko tämä koskaan, veikkaisin, että ei.


Demillä on tässä jotenkin tosi söpö ilme :D

Sitten seuraavana mainitsen Kht Chiaron Katatun. Hän tekee uskomattoman hienoa videoita, mikä innostaa minua kehittämään kuvaustaitojani. Katatun hevosetkin ovat erittäin persoonallisia, ja varsinkin Nadia on sulattanut sydämeni.

Neljäs idolini on Kht Speedlimitin Pinja. Hänen videoita ja blogia seuratessa tulee haaveilleeksi aktiivisemmasta kilpailusta keppareilla. Motivaatio treenaamiseen on noussut myös Pinjaa seuratessa. Olisi kiva kilpailla aktiivisesti keppareilla, mutta koulun ohella sille ei varmaankaan jäisi aikaa, joten taidankin vielä pitää ratsastelut harrastemielessä. Parissa kisoissa olisi kyllä kiva päästä käymään.



Huhhuh, olipas työläs postaus xD Mutta näittepä, mistä saan  (vähäisen) motiivaationi postauksiin. Näemme sitten seuraavassa postauksessa.
Postaukaessa esiintyneet kuvat on otettu 17.3. ja 24.3.

2 kommenttia:

  1. Noi mitä mainitsit niin on kyllä aivan mahtavia tyyppejä! :DD

    VastaaPoista
  2. Jeå, heiltä saan aivan rutkasti inspiraatiota ja motivaatiota treenailuun :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi etukäteen <3 Yritän vastata kaikkiin, mutta minulla on elämää myös blogin ulkopuolella, joten vastauksissa saattaa kestää.

Kommentteja ei enää valvota etukäteen, mutta epäasiallisia kommentteja en edelleenkään suvaitse blogissani: ne poistuvat heti, kun huomaan sellaisen.

Kommentoithan siis asiallisesti, etkä roskaa blogia asiattomuuksilla, kiitos!