Sivut

lauantai 7. huhtikuuta 2018

Tammatäydennystä talliin

Kuten postauksen otsikko kertoo, talliin on tullut uusi asukas, joka on tällä kertaa tamma. Kyseessä on englannintäysveritamma Nocturne, jota voi tuttavallisemmin kutsua Nonaksi.

Nona painottuu esteille, sillä tallissa on ollut hetken vain yksi esteratsu. Luonteeltaan tämä kaunotar on erittäin tulinen ja temperamenttinen, eikä sen takia sovellu kenen tahansa ratsuksi.

Tällä kertaa kuvat ovat vasta postauksen lopussa, sillä vaihtelu virkistää. En ole ehtinyt vielä koeratsastaa tammaa, joten saatte tyytyä sisällä otettuihin kuviin.






Omaan silmään Nona näyttää tosi kivalta, joten olen tammaan tyytyväinen. Nonan sivut tulevat julki heti, kun olen käynyt ottamassa siitä muutamat kuvat ulkona, joten saatte odotella hetken.

(Pahoittelen vielä kuvien surkeasta laadusta, sillä blogger päätti huonontaa kuvanlaatua...)

2 kommenttia:

  1. Söpö :3

    Oot kehittynyt kyllä kepsujen teossa

    VastaaPoista
  2. Anteeksi vastauksen viivästys :'D

    Mutta suuret kiitokset kehuista. Olen kyllä samaa mieltä, että kehitystä on tapahtunut (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi etukäteen <3 Yritän vastata kaikkiin, mutta minulla on elämää myös blogin ulkopuolella, joten vastauksissa saattaa kestää.

Kommentteja ei enää valvota etukäteen, mutta epäasiallisia kommentteja en edelleenkään suvaitse blogissani: ne poistuvat heti, kun huomaan sellaisen.

Kommentoithan siis asiallisesti, etkä roskaa blogia asiattomuuksilla, kiitos!