Sivut

lauantai 10. maaliskuuta 2018

Minikokoinen kuvapläjäys + pientä infoa

Tässä teille julkaisemattomia kuvia x) Kyllä, minullakin on niitä varastossa xD Niitä ei ole tällä kertaa hirveästi, mutta toivottavasti se ei haittaa. Nauttikaa kuvista, ja kommentoikaa suosikkinne alas (:

1

2

3

4


Sitten se infoasia. Joku on varmaankin jo huomannut, että luettelo kaikista postauksista sivu on poistettu. Sen "tilalle" on ilmestynyt sivu, jolta löytyy joitakin keinoa tavoittaa minua, vaikka tuskin kukaan ottaa yhteyttä xD No, ehkä sen on hyvä olla varalta :)

Myös Uusi lukija?- sivua on päivitelty, ja siellä onkin melko tärkeä info korostettuna ;) Eli sanon sen vielä kertaalleen tässä: postauksia tulee tästä lähtien viikonloppuisin, eli lauantaina tai sunnuntaina, joskus saattaa tulla molempina päivinä x)

Jos postausta ei tule jollakin viikolla, niim sitten ei tule kuin vasta seuraavalla viikolla. Tähänkin on yleensä syy, ja kerron sen kyllä, jos jotakuta kiinnostaa.

Ettei tästä tule kilometrin mittaista postausta, enköhän lopeta höpötykset tältä erää ja toivota teille hyviä päivän-, illan, - tai oli vuorokaudenaika mikä tahansa - jatkoja. Kuulette minusta sitten seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi etukäteen <3 Yritän vastata kaikkiin, mutta minulla on elämää myös blogin ulkopuolella, joten vastauksissa saattaa kestää.

Kommentteja ei enää valvota etukäteen, mutta epäasiallisia kommentteja en edelleenkään suvaitse blogissani: ne poistuvat heti, kun huomaan sellaisen.

Kommentoithan siis asiallisesti, etkä roskaa blogia asiattomuuksilla, kiitos!