Sivut

sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Lomakuulumisia

Olen ollut nyt viikon lomalla, ja keppareiden kanssa on tullut touhuttua oikein kunnolla. Tällä viikolla on liikutettu joka päivä ainakin yksi hevonen, yhtenä päivänä innostuin liikuttamaan kaksikin heppaa. Kaikki hepat olenkin tämän viikon aikana saanut liikutettua.

Maantantaina suuntasin Chilin kanssa maastoon, tiistaina pyörähdin Ninjan kanssa kentällä, joka on ollut viime aikoina hirveässä kunnossa. Lunta on kymmenisen senttiä, mutta ura on tamppautunut kivan tasaiseksi, niin siinä voi jotenkin mennä.



Tiistaina kävin Kamulla vielä pidemmällä maastolenkillä Ylästössä. Keskiviikkona kävin taas tuuppailemassa koulua Stepillä, torstaina menin koulua Wishillä.

Perjantaina jatkui koulun tuuppailu Demillä ja eilen lauantaina kävin Pusulla kävelemässä maastossa kevyesti.

Olisi tarkoitus liikuttaa ainakin kaksi heppaa viikossa, mutta saa nähdä kuinka hyvin pystyn pysymään suunnitelmassani.



Olen toki muutakin tehnyt kuin ratsastellut. Kiinnitin lähes kaikki hevoset uudelleen keppiin, ja lisäsin Demille ja Kamulle täytteitä. Piirsin myös uuden kaavan, jolle tulee toivottavasti pian käyttöä.

Mitä kaikkea te olette tehneet/ aiotte tehdä hiihtolomalla? Kertokaa se ihmeessä tuolla kommenteissa, sillä minusta olisi mukava lukea teidän lomasuunnitelmianne.


Postauksen kuvat on otettu helmikuun alkupuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi etukäteen <3 Yritän vastata kaikkiin, mutta minulla on elämää myös blogin ulkopuolella, joten vastauksissa saattaa kestää.

Kommentteja ei enää valvota etukäteen, mutta epäasiallisia kommentteja en edelleenkään suvaitse blogissani: ne poistuvat heti, kun huomaan sellaisen.

Kommentoithan siis asiallisesti, etkä roskaa blogia asiattomuuksilla, kiitos!