Sivut

perjantai 23. helmikuuta 2018

Kuvahaaste

Tämä haaste on (alunperin) Voitto Kotiin- hevosblogista, josta ajattelin tehdä keppariversion. Ideana on kertoa eri kategorioista oma lempparikuvansa, ja syyt miksi valitsi sen. Kaikille selvä? Hyvä. Eiköhän aloiteta!

Lemppari...

...estekuva

Valitsin tämän kuvan siksi, koska kuvassa minulla on siedettävän näköinen - vaikkakin kouluratsastajamainen - asento, ja kuva on otettu ponnistuksen jälkeen. Kuvassa on myös ihanan kesäiset värit.


...koulukuva

Tämä oli oikeastaan ainut koulukuva, joka oli onnistunut omasta mielestöni. Cindy liikkuu kuvassa kivannäköisesti ja näyttää tasaiselta. Tykkään myös kuvan syksyisestä värimaailmasta.


...maastoestekuva

Maastoesteiltä kuvia on erittäin vähän, joten valinnassa ei menny pitkään. Kuvan valitsin sen takia, koska siinä oikeasti hypätään, eikä vain ponnisteta jostain hassusta paikasta xD


...maastokuva

Tässä kuvassa on ihanat värit ja Chilikin on kivasti menossa x) Tämä sopisi kivasti talviseen banneriinkin.


...yhteiskuva

Tässä ponitammoilla on vaan jotenkin kivat ilmeet, ja taustakin on yksivärinen. Yksi onnistuineimpia ottamiani otoksia.


Paras kesäkuva

Tämän kuvan valitsin sen kesäisten värien takia. Siinä paistaa aurinko, ja muutenkin meillä näyttäisi Wishin kanssa olevan rennonnäköistä meininkiä.


Paras talvikuva

Tässä näkyy hyvin talvinen kaunis sää, josta kiitos kuuluu auringolle! Tämäkin sopisi kivasti talviseen banneriin x)


Kuva, johon liittyy hyviä muistoja

Stepin koetatsastuksen jälkeen napsaistu kuva, jossa aurinko on jo laskemassa. Oli ihana huomata miten rohkeasti pienet keppareista innostuneet tytöt tulivat reippaasti kysymään minulta Stepin nimeä xD Voi olla että olen saanut heillä keppareiden liekin sytytettyä <3


Tunnelmallisin kuva

Aurinko paistaa, ja järvi on tyyni. Mikä ihana päätös viikolle Pusun kanssa. Kuvan otettuani en ollut siihen tyytyväinen, mutta nykyään se on kivan kesäinen. Sen voisi myös pistää banneriin.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi etukäteen <3 Yritän vastata kaikkiin, mutta minulla on elämää myös blogin ulkopuolella, joten vastauksissa saattaa kestää.

Kommentteja ei enää valvota etukäteen, mutta epäasiallisia kommentteja en edelleenkään suvaitse blogissani: ne poistuvat heti, kun huomaan sellaisen.

Kommentoithan siis asiallisesti, etkä roskaa blogia asiattomuuksilla, kiitos!